Scaunul auto BeSafe Stretch B este câștigătorul Premiului Baby Innovation Green 2023!

Suntem încântați să vă anunțăm că scaunul auto „2în1” BeSafe Stretch B este câștigătorul Premiului Baby Innovation Green 2023!

Premiile Baby Innovation sunt acordate în fiecare an de către un juriu din Olanda. Misiunea lor este de a găsi și recunoaște cele mai bune inovații și designuri din piața produselor pentru bebeluși.

Motivația juriului pentru declararea lui Stretch B ca și câștigător este:

„Este un scaun auto special deoarece este montat cu spatele la direcția de mers și poate fi folosit până la vârsta de 7 ani. Ceea ce îl face unic este faptul că poate fi utilizat și de la 0 luni în combinație cu inserția pentru bebeluși. Este o achiziție unică, cu o utilizare de 7 ani; acest lucru înseamnă că trebuie să achiziționați un scaun auto de calitate doar o dată . Instalarea cu centura de siguranță a mașinii este o caracteristică distinctivă, deoarece acest lucru înseamnă că este potrivit și pentru mașinile fără conectori ISOfix. Prin utilizarea materialelor durabile, cum ar fi aluminiul, durata de viață a scaunului este extinsă de la 7 la 15 ani. Acest scaun auto este construit modular și părțile pot fi schimbate cu ușurință.”

Stretch – bestsellerul premiat 

Stretch a fost lansat în anul 2022 și a devenit rapid câștigător în teste și un favorit al părinților din întreaga lume. După succes, am decis să lansăm o versiune „B” care poate fi utilizată de la naștere (Stretch-ul obișnuit poate fi utilizat de la aproximativ 6 luni) până la 7 ani.

Stretch a câștigat premiul „Cel mai bun în test 2022” în Suedia și Norvegia, iar la categoria de siguranță, s-a descurcat foarte bine în testul de toamnă ADAC din 2022. Suntem mândri să adăugăm premiul Baby Innovation Green la lista noastră, recunoscând munca noastră pentru un viitor mai verde.

Protejarea copiilor noștri și a planetei lor 

Cu scaunul auto Stretch B, le oferim părinților opțiunea de a alege un produs durabil care nu face compromisuri în ceea ce privește siguranța sau calitatea. Dacă alegeți Stretch B, aveți nevoie doar de un singur scaun auto de la prima plimbare cu mașina a micului pasager  până în primii ani de școală. Toate acestea în timp ce îi păstrați poziția cu spatele la direcția de mers, ceea ce este de 5 ori mai sigur.

Prin utilizarea materialelor rezistente și facilitarea schimbării pieselor, am extins durata de viață a scaunului auto până la aproximativ 15 ani. Motivul pentru care Stretch B poate dura mult mai mult este faptul  că folosim materiale durabile, cum ar fi aluminiul, și înlocuim EPS-ul mai vulnerabil cu EPP rezistent. În plus, am reușit să facem schimbarea pieselor mult mai ușoară, astfel încât să putem face reparații dacă este necesar sau să oferim scaunului o revigorare după ce a fost folosit mulți ani. Acest lucru permite ca Stretch B să asigure siguranță multor copii pe parcursul întregii perioade de utilizare.

Comentarii

Nici o postare găsită

Adauga un review